Tietosuojaseloste

T:mi Doris & Duken (Doris & Duke) rekisteri- ja tietosuojaseloste. Tällä sivulla kerrotaan henkilötietolain ja EU:n tietosuoja-asetusten ( GDPR ) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Rekisterinpitäjään saat yhteyden info@dorisduke.fi tai 0407653999.

Rekisterinpitäjä ja rekisterinpitäjän yhteystiedot

Rekisterinpitäjä: T:mi Doris & Duke , Y-tunnus: 2289268-7, ”Doris & Duke”
Osoite: Kirkkokatu 3, 06100 Porvoo
Sähköpostiosoite: info@dorisdukeshop.fi
Rekisterin nimi: dorisdukeshop.fi verkkokaupan rekisteri

Mitä tietoja Doris & Duke kerää asiakkaistaan ja mihin?

Doridukeshop.fi kerää henkilötietoja asiakkaan tehdessä oman tilin, tilatessaan sivulta dorisdukeshop.fi, tai jakaessaan tuotteen sosiaaliseen mediaan. Keräämme ja käsittelemme seuraavia tietoja: Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, IP-osoite sekä mahdollisen sosiaalisen median julkisia profiilitietoja (evästeiden kautta).

Keräämme myös evästeiden kautta tietoja siitä, miten käytät sivujamme.
Doris & Duke kerää ja käsittelee tietoja ainoastaan markkinointiin.

Säilyttääkö dorisdukeshop.fi henkilötietoja, jakaako kolmasille osapuolille entä siirtääkö D&D tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle?

Ainoastaan oman tilin tehneiltä asiakkailta henkilötietoja säilytetään niin kauan, kun oma tili on aktiivinen. Tilin sulkemisen jälkeen tietoja säilytetään 24 kuukautta. Asiakkailta ketkä eivät kirjaudu/luo omaa tiliä, henkilötietoja säilytetään 24 kuukautta. Kirjanpitolain tai muun soveltuvan lain velvoittamana tietoja voidaan joutua säilyttämään pidempään. Emme luovuta asiakkaan tietoja kolmansille osapuolille.
Tietoja ei siirretä EU/ETA:n ulkopuolelle

Kuka voi käsitellä asiakkaiden henkilötietoja?

Henkilötietoihin pääsee käsiksi ainoastaan T:mi Doris & Duken henkilökunta. Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa ja sinne on pääsy ainoastaan asiaankuuluvilla henkilöillä. Pääsyyn vaaditaan tunnus ja salasana. Tietoja luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen taholta.

Asiakkaalla on oikeus tarkastella ja vaatia henkilötietojensa korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla asiakkaalla on oikeus saada tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista. Jos henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot/vaatia oikaisua/poistamista, tulee pyyntö lähettää kirjallisesti info@dorisdukeshop.fi. Rekisterinpitäjä voi tarvittaessa pyytää pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä.

Asiakas on oikeutettu ottamaan yhteyttä tietosuojaviranomaisiin, jos hän kokee yrityksen rikkovan henkilötietolakia tai muuta tietosuojalainsäädäntöä.

 

Evästeet

Dorisdukeshop.fi kerää automaattisesti sivustolla käyneiltä tietoa evästeiden/cookies kautta. Vieraillessasi sivustolla evästeet keräävät tietoa lokitiedoista verkkopalvelimeen ja näitä tietoja säilytetään 24 kuukautta. Evästeitä käytämme markkinoinnin suunnittelemiseen sekä verkkosivujen analysoimiseen.